Megavoksen

Megavoksen - et foredrag af Phillip Devantier


"MEGAVOKSEN" er et stand-up inspireret foredrag af Phillip Devantier, der omhandler det som alle unge på et tidspunkt går og tænker over, netop det at blive voksen!

Her har Phillip gennem sin erfaring som skolelærer og komiker præsteret at skabe et foredrag fyldt med humor, forslag og indblik i, hvordan man kan takle mange af de spørgsmål, som de unge går rundt med. Foredraget er baseret på hans egen historie og andre unge, som han har mødt. “Hvordan bliver det mon at flytte hjemmefra? Hvis jeg får et job, er det så det, jeg skal have hele mit liv? Og hvad med alle mine drømme?” Phillip flyttede allerede hjemmefra som 17-årig på prøve, for at mærke, hvad det ville sige at være voksen og skulle tjene sine egne penge. Han har sidenhen færdiggjort sin handelsskole, læreruddannelse og er nu i fuld gang med sin komiker karrierer, som fornyligt har fået et ordentligt skub, da Phillip vandt DM i stand-up i 2018.

Foredraget er tiltænkt de unge fra 7-10 klasse og ungdomsuddannelser - hvor de jo netop står på dørtærsklen ind til voksenlivet.