Phillip Devantier

Phillip Devantier


Phillip havde sin comedy debut for ”kun” 7 år siden, men man skal ikke lade sig narre, for det er imponerende hvad den sjove mand allerede kan skrive på sit CV. Med masser af erfaring fra landet open mics arbejder Phillip sig med hurtige skridt op ad comedy branchens stige. Han var blandt andet at finde på scenen til HC Andersens Comedy Festival i Kongens Have i Odense både i sommeren 2015 og igen i 2016 optræde for ca. 2500 mennesker. I 2018 fik han sit helt store gennembrud, da han vandt DM i stand-up!


Phillip kan både bookes til almindelige stand-up shows og med sit stand-up inspirerede foredrag “Megavoksen”, som er skræddersyet til hjælpe de unge godt på vej ind i de voksne rækker.


Hans humor består af megen selvudlevering og skarpe pointer rettet mod hverdagen, da han altid har en skæg bemærkning til de ting, han oplever. Det kan omhandle alt lige fra hans job som skolelærer til det at få sin første kæreste som 24-årig - og alligevel være på bar bund. Giv endelig Phillip et par stikord og han vil mere end gerne inkludere det i hans materiale til dit arrangement.


Reference:

"Det var en stor oplevelse og fed underholdning at få besøg af Phillip. Han havde god energi, sjove jokes og helt sin egen stil. Han kommer med selvironi, skaber gode grin og virker meget autentisk. Han forstår at tilpasse sin humor til det sted og det publikum han har.

Jeg vil klart anbefale Phillip, hvis nogen ønsker at starte en aften på en sjov måde." - Julie